stor dag idag!

jag har inga lektioner idag - är hemma och pular med valparna och vart ut en sväng med Irma.

SOM FÖR ÖVRIGT BLIR MIN STORA TJEJ IDAG! 1 år!
herregud. för mig är hon fortfarande mammas lillgris som ligger och sover med tungan utanför munnen.

och snart kommer Irma få hjälpa mig och uppfostra en till.hon älskafr valparna och tar varje chans att mysa med dom. och jag är kär i den ena tiken, får se nu vilken Monica och Carl-Gunnar säger. jag håller tummarna.sjukt.. syns tydligt på ansiktet att det är Irma... och här kanske hon var typ - 6 veckor..

smågrisarna

herregud, de är så himla fina. Nyss matat Hillary och utfodrat vilddjuren :) de smackar  så härligt när de ska försöka suga i sig de mosade foderkulorna. :) kommer grina ihjäl när de ska härifrån, tur att en ska stanna alltså :)

Idag har jag trimmat Irma, nu har jag bara benen och svansen och lite på rumpan kvar. hon får en så sjukt fin färg, vill egentligen alltid ha henne som nu men... skulle nog bli nedslag på utställning. Men hon har skött sig kanon när jag har trimmat. kollar lite surt ibland bara.
Nu ska jag strax iväg och jobba, sen ska jag hem och jag och mamma ska ut och gå tror jag.lånat bilden från http://www.bombax.nu

besvikelse men gnista av hopp

Tävlingsmänniska som man är och när jag ser Irmas potential blir jag självklart besviken när domaren inte ser hon otroligt underbar och bra hon ser ut. men men, som sagt. mamma säger att jag hittills alltid gått bra på officiella - och de är ju värd mkt mer så. Vi vinner det viktiga och det är de som räknas.
Hon var förresten skitduktig, min Irma. SKötte sig utmärkt.

IDag har vi varit ute och gått 8 km, så nu har Irma sovit på eftermiddagen och jag har jobbat.
Valparna fick lite getmjölk idag, de blev så lyckliga. Tikarna skiljer sig mkt från hanarna i temeprament. intressant att se de leka och busa.

Imorgon ska jag jobba sen ska jag trimma ner Irma så hon blir fit for fight igen :)

irma och jag

Nu har Irma och jag fått en ny hobby tillsammans. längdskidåkning.

Vi drar ner på täkten, jag på skidor och hon lös såklart, sen åker jag skidor och tränar och hon springer i djupsnö och blir trött. skitbra kombo.
sen när vi kommer hem tar vi fram grävlingsskinnet och kör att hon ska attackera på kommando. sen bryter vi och hon får prova igen. hon älskar de,

på söndag ska vi på utställning och jag är sjukt pepp. Vill så mkt och vill så gärna lyckas med Irma..

Höga krav, mkt förväntningar.
men sen är hon finast också :)

tiden går så fort...

här var hon bara liten än, o jag var o tittade till henne första gången hos CArl-Gunnar och Monica Stafberg. Tack för att jag fått tagit hand om henne!

Idag tog Irma sin ett-årsspruta. men att veterinär Olle skulle vara och pilla på hennes nacke, de gilla hon inte. hon snegla lite och kolla in mig.
"de går bra", sa jag
"hm..." fnyste hon och sen när hon kom ner från veterinärbordet protestlukta hon på allt.

roligt med besök på söndagen

idag har vi haft riktigt finbesök här hemma :) Carl-Gunnar och Monica svängde förbi.. jätteroligt :) kollade in småbebisarna, titta på Irma och prata massa. är så roligt och bara sitta och lyssna, man vet vilka kunskaper de besitter och ja är imponerad av Bombax Kennel faktiskt. sen att Irma är där ifrån gör det inte sämre. de har ju fått fram världens finaste hund kan jag säga :) 

Irma blev så glad när de kom innanför dörren.. jag tror nog att hon minns de väldigt väl. Så fort C-G eller Monica sa nåt tokviftade hon på svansen...

IDag anmälde jag Irma på en till lydnadskurs.. eller, egentligen är den ju till mig. Lydnads 1an ska vi gå nu. sååå kul! Ser fram emot det, bästa på hela veckan är det enligt mig..

Ikväll har jag jobbat och nu ligger jag och Irma i soffan och ska kika på Beck.

Valparna är rund och fin och Hillary är duktig och snäll med dom.

Fattar inte hur vi kunde leva utan borderterrier i våra liv förr. världens bästa ras.

lill-FiaIrma har blivit som en ny hund på senare tid. Svårt att sätta ord på det, men hon verkar så lycklig.
Hon skuttar liksom fram när vi är ute och när vi kör lydnad blir hon sådär upphetsad som bara en terrier kan bli.Liksom, skriker nästan.
Hon är så fin.
Varje promenad så vill hon bära på min högra vante, och det får hon. och då srpinger hon runt med den och är så nöjd med livet.
Men nu igår så blev Hillary riktigt förbannad på henne och då fick hon sig en huggtand in under ögat. då blev hon inte så glad Irma.
Min lilla gris.

Tamejfan, om jag inte har världens bästa hund.
det har jag.

valparna är här!

äntligen :) igår på eftermiddagen satte det igång. 2 + 2 valpar blev det tillslut... världens finaste... och Hillary är så glad nu :) det är roligt...

Jag och Irma kör på lydnad som bara den nu, och hon tycker att det är väääldigt roligt för tillfället. allt som oftast nu blir hon så upphetsad när vi kör att hon börjar nästan småskälla :D

RSS 2.0