Norge, Finland och lite sånt...

Nu är det en och en halv arbetsdag kvar, sen drar jag, Rut, Irma, Rakel och Lennart med sin Kalle till Norge och startar prov. Rut får vara la med och lukta lite nytt och känna sig delaktig... håll tummarna åt mig nu - jag är ju redan nu medveten om att de nästan är löjligt hårda i Norge, ett fruktansvärt bra hundjobb kan ibland ändå bara tilldelas ett förstapris utan cert. men men, man ska se det mesta är min inställning och det ska bli kul att se hur de går till och kika på lite nya hundar!jag får rapporter från Finland att man är så himla nöjd med sin irmavalp. Tuff i psyket och viker sig inte i första taget - roligt att redan se att Irma och Kalle lämnar efter sig så fantastiska temperament... Rut går verkligen inte av för hackor. Tuff, alert, hård och smidig i kroppen och väldigt samarbetsvillig när jag ber om det - men i släppen så är hon så jävla duktig att jobba självständigt. är nästan så man inte vågar tro på att de är sant....


älskade, älskade hund. Jag har idag bestämt mig för att Irmalinjen ska alltid finnas kvar hos oss. Det är såhär borderterrier SKA VARA! fantastiskt att Rut plockat med sig alla Irmas fina sidor, nu hoppas vi hon håller fast vid dem till vuxen ålder också!


sen kan hon vara lite konstig ibland.. detta ser ju... bekvämt ut?fantastiskt fint huvud... Och inatt tappade hon sin första tand!roligaste just nu är att hämta saker åt matte, tycker Rut. Denna lilla tygråtta vann Irma på agilitytävling men Rut knyckte den direkt!

Ikväll väntar jobb och uppladdning inför resan imorgon...

Här går det undan...

men fan vad jag jobbar. Förra veckan hade jag två dagar med trettontimmarspass på jobbet, gick på 7 på morgonen, hade lunch 12-13 sen jobbade jag oavbrutet till 20.00... snacka om att man blir mör.

Irma och Rakel är anmälda till Norge nästa helg, jag har dock fortfarande inte hört om vi fått någon plats men jag tror iaf att de blir av.

Trots mkt jobb har vi hunnit med lite tävlande. Irma och jag var till Järvsö och Irma knep en ny titel - LP2!

Rakel var med på utställningen i Alfta och blev BT-2 med CERT! :)

Sista helgen i juli ska Rakel också debutera i tävlingssammanhang i agility.. jag är sjukt nervös, men de får gå som de går. Hon är fruktansvärt duktig på träningarna nu, men slalomet och de har vi mkt kvar att jobba på. Men vafan, nu har vi något att sikta mot iaf!

ÄNTLIGEN!!!

I helgen var vi iväg och tävlade igen!
Duktiga Rakel erövrade sitt tredje förstapris och därmed fick hon titeln LP1!

Imorgon ska vi på agilitytävling, inoff, på onsdag ska jag och Irma tävla lydnad, på torsdag ska jag och Irma tävla lydnad! :) KUL!LP1 J Bombax On Air


RSS 2.0