det går snabbt nu...

Irma har äntligen kommit på att hon kan hoppa upp själv i knät utan att man lyfter upp rumpan sista biten. Nu är hon lycklig, springer tre meter i full fart innan, sen kastar hon sig upp.. hon ser sjukt rolig ut!

Igår körde vi lite lydnadsträning, det gick galant.. Börjar träna henne mer o mer lös nu, och självklart fick hon torkad blodpudding som belöning. då blir hon glad!

Annat som gjorde hundarna glad igår var att familjen åt levergryta och sen fick hundarna slicka ur kastrullen... de vifta svansen konstant..

Igår var också det en råtta i vår sopkorg! Jag upptäckte den, öpnnar den för att trissa hundarna.. skulle ha varit snabbare att ta upp basse så tikarna fick jaga lite, men dom tyckte det var kul ändå och basse med,,, Irma var fram och lukta och bar runt den sen, så hon hade nog fixat det själv. men äckligt när hon går runt och en råttsvans hänger ut ur ena mungipan!!! :/

det gfår snabbt nu, hon utvecklas hela tiden och man märker att hennes självförtr oende ökar detso mer vi tränar.. det är jättekul att se!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0