Sommar!

Jaha, livet går vidare. och jag har tagit studenten! God mat och mkt folk, och toookfina presenter! Bland annat en biljett till U2s konsert i Göteborg 31 juli ;) ooohoo. Kul sörrni!

Just nu jobbar jag, har gjort det i 7 dagar redan. har idag och imorgon kvar nu, men jobbar mellan 08.30-20.30... Så jag är inte hemma mycket just nu.

Men sen ska jag ha fem dagar ledigt och ta det lite lugnare, pula med hundar och så. Rakel är jätteduktig nu, inte alls lika "stressig" utan kan gå ner i varv -ibland.Hon har lärt sig skall och sitt fint på kommando. Ja, hon är helt makalös att kunna jobba medpå det viset, Mitt nästa steg med henne  nu är lydnanden. Vi har börjat med att gå i koppel ordentligt och ha lite kontakt. Nu ska jag börja jobba för att få henne att lära sig fot. och ni som tycker att det är toktidigt, Irma var 6 månader när jag började lära henne och hon kunde det klockrent vid.

Jag tycker att det är lite intressant för många som träffat mig och Rakel säger alltid att hon är så lättarbetad. Lättarbetad? jag hoppas ni skojar.hon kräver otroligt med tid och engagemang och gör man ett fel så blir det till något dåligt och då skiter hon i vad man säger. Men jag tänker fortsätta forma henne till vad jag vill ha och sen får vi se.

Jag sparar med Irmas grytprov också, hon tog intehyllan direkt på tränningen i söndags. så då väntar jag. Hon kan få 2 månader till på sig att mogna. vafan, hon är inte ens 1,5 år än :)

Kanske ska nämna att jag fått jobb också.1 år, 50 %.Söderhamns kommuns nya ungdomsdemokratiutvecklare. där ser ni :) 35 sökande och jag fick det! Höjde självförtroendet lite igen!

Nu ska jag äta frukost. ha det bra!


gryt

igår körde vi gryt igen.. rma fick jobba elt ensam och deyt gick riktigt bra. Tajfsa med hyllan första gången så jag behövde locka men andra gåmngen hoppa hon upp helt sjä'lv :) det var kul-
Däremot blir jag förbannad n'är hon inte kommer direkt på inkallningen..

GÅr det lika bra nästa gång ska jag anmäla till prov.

gryt

igår körde vi gryt igen.. rma fick jobba elt ensam och deyt gick riktigt bra. Tajfsa med hyllan första gången så jag behövde locka men andra gåmngen hoppa hon upp helt sjä'lv :) det var kul-
Däremot blir jag förbannad n'är hon inte kommer direkt på inkallningen..

GÅr det lika bra nästa gång ska jag anmäla till prov.

grytträning

Nu har jag och Irma satt igång på allvar uppe på grytet. OCh jääklar va bra det går :) tycker iaf jag.

Det enda som strular är hyllan, ibland hoppar hon upp själv men då hoppar hon inte ner själv, medan hon nästa gång inte hoppar upp själv men hoppar ner själv. Lite drygt o måste få ordning på det om jag ska kunna anmäla henne till prov 25 juni :)

Det som står närmast nu är studenten 11e juni och sedan på helgen ska jag till Avesta på utställning, tvådagars. ska bli fint det :)

Bombaxdagen var vi på också den 21a maj. Rakel blev BIS-valp och det var ju kul.. var inte så mkt konkurrens så var inte så svårt, ensam ;) Irma föll inte riktigt domarna i smaken tyvärr. men hon skötte sig utmärkt.

Sedan var jag och ställde i Österbybruk förra helgen och då blev det bästa juniortik och det gav en 1a med CK. väldigt nöjd. sen i konkurrensen åkte vi ut först, men hon är ju inte så gammal heller...
Igår anmälde jag till Alfta också... då ska ja ställa Irma och mammas Hillary...
fast det var rätt kul. Mamma skrev in reg-nr på Hillary och betala och sen kommer kvittot.. på anmälan står det då
Bombax Lemon Sherbet, Boderterrier
nånting Urban, Rottweiler
HOn hade skrivit en siffra fel! så nu läre vi fixa irodning det där för nu är inte hillary hillary utan en rottis :O) haha

RSS 2.0