Lydnadstävlingsdebut!

Jajamän, irma och jag gjorde debut idag. o det var debut för matte i lydnadsammanhang överlag. Vi fick till 5 st tior!!! Däremot blev det helkonstigt på läggande under gång så den nolla vi. Irma hade stannat o jag fortsatte gå, dumt. men. VI FICK ETT FÖRSTAPRIS I KLASS 1! :D
163 poäng, men dock, ett förstapris! EN STOLT MATTE HITTAS!

Kommentarer
Postat av: Linda

haha jag var väl inte duktig knäppis, det var ju ni som var det! :)



Jaa, jag skulle göra allt för att få starta jag med men det funkar ju inte med tandvisningen... :( Måste träna, träna och träna på det och hoppas på att det nångång funkar så att man kan tävla. Sen så är det ju bara tandvisning i ettan så det känns ju bra i alla fall. Men som sagt, man vet ju aldrig om det kommer gå eller inte.



Känns JÄTTE trååååkigt!! :(



Börjar bli lite fundersam också för min tävlingslicens har inte kommit än, betalade in den för flera veckor sen så den borde ju komma snart! Tänkte till agility tävlingarna!



Puss och kram ;)

2010-05-17 @ 09:44:39
URL: http://deamon.blogg.se/
Postat av: Anonym

Förresten, bara för att inte vi kan starta än så följer vi ju självklart med som stöd och maskot ändå ;) Ni blir inte av med oss även fast Deamon är läskig ;) hahaha!

2010-05-17 @ 09:46:07
Postat av: Sarah, Yoggi & Harry

Hej på er! Kul att träffas i helgen och grattis till tokfina resultat!!! Hoppas hemresan gick bra och att vi ses snart igen. Kramar!

2010-05-24 @ 07:43:58
URL: http://www.yoggithedog.webs.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0