Nuså!NUSÅ kan inte Malin klaga! ;)
Ikväll blir det inga hundäventyr, utan istället väntar bio och sista delen av Harry Potter med lillebror.

Igår däremot var vi till Hudik och tränade med en kompis, världens bästa Lisa!Bilen är vi än så länge helnöjd med... igår beställdes en bur, blir en dubbelbur från Stellaburen... Nu är det bara att vänta, de hade tyvärr så fullt upp så blir närmare tre veckors leveranstid...

försökte ta utställningskort på Rut själv men de är lite svårt.. svansen går och hon kan ju inte kommandot "stanna kvar" än.. men nog är det ett trevligt stuk på henne allt?"försök och ta mig då, matte!!!!""hoho, sicken FINT!"bästa utkiksplatsen för en 4-månaders Rut..."WOW, man kan se hela gatan härifrån!!"

Rut är nu också anmäld till sin första "tävling". Matten i huset fick helt sonika bryta sina normer och dra på utställning. Så lördag den 27/8 ska vi debutera Rutan. Inofficiellt då eftersom att hon då är knappt 5 månader. Men de ska bli roligt att se hur hon beter sig och de är bra träning för henne att klara av att fokusera på mig trots att de är folk runtomkring. Nu när de ändå var i min hemstad Umeå kändes de lika bra att köra... nu hoppas man ju att hon sköter sig och vinner också men den som lever får se helt enkelt!!

Kommentarer
Postat av: MalinHeja heja - pimp your ride!Rut e sööööt!

Hur stor/tjock/hög/lång är hon nu?

Jag är ju så redig att jag väger/mäter

varje månadsdag, weirdo - I knowDet ska säkert gå fin fint på debuten!2011-08-04 @ 15:05:25
URL: http://www.madofi.se
Postat av: Jenny

Hej! Vad bra det gått för er på sistone :) Grattis! :D

Och Rut har blivit stora damen! Hon var så liten sist jag såg henne :) Tror du man ser dig på några tävlingar i framtiden? :) Ska härnäst till Boden för agility, du ska inte dit? :)

2011-08-05 @ 12:40:51
URL: http://undertaket.wordpress.com
Postat av: Ethel

Hej hopp!

Tack för kommentaren på Javas blogg. Och visst är det Java som är den andra tikvalpen på UBHK:s inoff.utställning den 27:e...Rut ser helt bedårande ut - ska bli superkul att se henne IRL!Har du föressten några kontakter som vet om det blir någon valpkurs på UBHK i höst?Ha det gott!

/Ethel

2011-08-15 @ 19:53:44
URL: http://javaborderterrier.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0